facebookstravalogo

Nieuw! Racefietstraining.

In Oosterwolde en omgeving zijn er veel mensen die regelmatig een rondje op de racefiets fietsen.

Wij weten bij WSVO dat het leuk en gezellig kan zijn om in groepsverband te fietsen. Naast dat het gezellig is kan het er ook voor zorgen dat je:

  • Vaker gaat fietsen
  • Beter gaat fietsen
  • Verder gaat fietsen
  • Mooie routes (ook in de omgeving) gaat ontdekken

WSVO racefietstraining

Om je met dit groepsfietsen kennis te laten maken gaat WSVO de komende periode elke week een trainingsavond organiseren. De bedoeling is deelnemers te laten kennismaken met verschillende vaardigheden om beter te gaan fietsen en in een groep te fietsen. Er is een ervaren, door WSVO aangestelde, fietstrainer voor een goede opzet en begeleiding van de training. Ook voor de ervaren toerfietsers van WSVO is het zeker leuk en interessant om aan deze avonden deel te nemen.

Deze trainingsavond wordt georganiseerd op de dinsdagavond en zal plaatsvinden op een aantal parcoursen waarvan de kortste ca. 500 mtr en de langste ca. 10 km. Je kunt op zo’n avond zelf bepalen hoe snel je gaat en hoelang je wilt fietsen, je komt steeds weer op hetzelfde verzamelpunt terug.

De eerste avond is gepland op dinsdag 14 mei om 19.00 uur en we verzamelen bij sportschool Impuls te Oosterwolde. Iedereen met een racefiets (dus ook als je nog geen lid bent van WSVO ) is van harte welkom op deze avond!

Aanmelden training